Ege Denizi Fasikülü, içindekiler

 

Kuzbükü

Kuzbükü

Son güncelleme: 01/02/18
Contributors: Matay, Taner Ozer

Neighbour’s restoranın bulunduğu, denizi ve manzarası çok güzel bir koydur. Restoran yaz kış açıktır; yemekleri (bana göre) lezzetli, fiyatları ise civardaki iyi restoranlarla aynı seviyededir. İşletmesini Marmaris Neighbour’s Restoran’ın da işletmecisi Menderes Bey’dir. Özenli bir servis ve çok temiz tuvaletler mevcuttur. Su ve elektrik yoktur. Tonoz sistemi mevcuttur.

Eğer restorana bağlanmak isterseniz, bir üst koy ya da Kuzbükü koyunun dip köşesine doğru demirleyen ve/veya kıçtan kara bağlanan tekneler gördüm ancak denemedim.

Yanaşma, Demirleme

Bağlanma sırasında her zaman yardımcı oluyorlar. Ancak, sert kuzeyli rüzgarlar yanaşırken bordadan geldiği için bazen zorlayabiliyor. Eğer sizden önce yanaşmış bir tekne varsa, onun rüzgar üstüne yaslanarak bağlanmak mümkün. İskelede bağlıyken bazı motoryat vb teknelerin dalgaları ender de olsa ciddi sallantıya sebep verebiliyor. O nedenle iskele ile tekne arasında makul mesafe bırakmak, ve eğer varsa pasarellayı bağlamak önemli.

 

Tesisler

Restoran dışında bir imkan yok. Elektrik, su yok. Tuvaletler var ve çok temiz.

 

İmkanlar

 

Yeni yorum ekle
Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Basic HTML NoEditor

  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.
  • Web sayfası adresleri ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantılara dönüşür.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a href hreflang target title> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <figure> <figcaption> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <div> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <hr class> <img src alt data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption title width height style class> <p class> <h1> <pre> <table> <caption> <tbody> <thead> <tfoot> <th> <td> <tr>
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.